2013. június 22.

Kapros-juhtúrós csirkecomb




Hozzávalók

6 egész csirkecomb
2 szikkadt zsemle
tej
50 dkg juhtúró
1 púpozott evőkanál apróra vágott kapor



A zsemlét apró darabokra tépkedjük és meglocsoljuk annyi tejjel, amennyit felvesz.
Hozzáadjuk a juhtúrót, a kaprot, ízlés szerint sózzuk, majd kézzel összedolgozzuk.
A csirkecombokat megmossuk, besózzuk és a bőr alá töltjük a juhtúrós tölteléket.
Olajjal kikent tepsibe rakjuk a húst, kevés vizet (1-1,5 dl) öntünk alá, és alufóliával lefedve megsütjük.
A sütés végén eltávolítjuk a fóliát, hogy a combok megpiruljanak.
Petrezselymes krumplival vagy krumplipürével tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: